سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

اعتصاب هزاران نفر از هنرپیشه‌های هالیوود

اعتصاب هزاران نفر از هنرپیشه‌های هالیوود منابع خبری از اعتصاب هزاران نفر از بازیگران هالیوود در پی شکست مذاکرات اتحادیه صنفی آنها خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۲۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 14
کد خبر: ۱۹۴۲۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ هزاران نفر از بازیگران هالیوود بعد از اینکه اتحادیه صنفی آن‌ها و یک گروه تجاری نماینده استودیو‌های اصلی این صنعت نتوانستند بر سر قرارداد‌های جدید به توافق برسند وارد اعتصاب شدند.

اعضای هیئت «اتحادیه بازیگران سینما و فدراسیون هنرمندان رادیو و تلویزیون آمریکا (SAG-AFTRA)» که حدود ۱۶۰ هزار هنرپیشه سینما و تلویزیون، روزنامه‌نگاران، شخصیت‌های رادیویی، خوانندگان و ... را نمایندگی می‌کند به اتفاق آرا به اعتصاب رأی دادند.

این نخستین بار از سال ۱۹۸۰ است که هنرپیشه‌های تلویزیونی اعتصاب می‌کنند. در آن سال «رونالد ریگان» در حال مشغول تبلیغات انتخاباتی برای ورود به کاخ سفید بود.

«فران دریشر»، رئیس اتحادیه صنفی SAG-AFTRA صبح پنجشنبه (به وقت محلی) در یک کنفرانس خبری گفت: «اتفاقی که برای ما دارد می‌افتد در همه صنف‌های کاری در حال رخ داده است. کارفرما‌ها دارند طمع و وال‌استریت را به اولویت خودشان تبدیل می‌کنند و نقش‌آفرینان اصلی که چرخ‌های این ماشین را می‌چرخانند از یاد برده‌اند.»

رسانه‌های آمریکا از جمله ان‌بی‌سی گزارش داده‌اند قرارداد‌های ده‌ها هزار نفر از اعضای SAG-AFTRA با اتحادیه تهیه‌کنندگان فیلم و تلویزیون نیمه شب چهارشنبه به پایان رسید.

اعضای این صنف، با توجه به ویژگی‌های اقتصادیِ خاصِ عصرِ رسانه‌های جاری و رشد بی‌قاعده فناوری‌های دیجیتال خواستار افزایش حقوق پایه خود و برخی حمایت‌ها در برابر هوش مصنوعی هستند. نویسندگان هالیوود نیز بر سر همین مسائل در حال اعتصاب هستند.

اتحادیه بازیگران سینما و فدراسیون هنرمندان رادیو و تلویزیون آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که بعد از چهار هفته چانه‌زنی، اتحادیه تجاری‌ای که نمایندگی شرکت‌های بزرگی مانند دیزنی، نتفلیکس و وارنر را بر عهده دارد تمایلی به رسیدن به یک توافق منصفانه ندارد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار